
Reklama.
Czy wiecie, jak zabrać się za homara, kraba, ostrygi lub krewetki? Albo może nie macie pojęcia o tym, jak przygotować małe f**tki? Chcielibyście elegancko i sprawnie zjeźć grzebolinki, fasolari albo vongole? Przy okazji, vongole to takie ślimaki ukryte w muszelkach. Czym są grzebolinki i fasolari, można sprawdzić na kanale Magdy Gessler na YouTubeZnana restauratorka nie ogranicza się jednak wyłącznie do pokazywania, jak zjeść mniejszego czy większego "morskiego potwora". Na swoim kanale zamieściła też kilka przepisów kulinarnych. Kanał powstał kilka tygodni temu, ale wciąż przybywa na nim nowych filmów z przepisami lub instrukcją "jak się dobrać do tego i owego".
"Dużo owego już na moim YouTubie. Tym razem… o stworkach jak z baśni.. vongole, fasolari i grzebolinki... afrodyzjaki i małe f**tki... egzotyczne... prosto z mórz i oceanów… obejrzyjcie" – zachęca Gessler na Instagramie. Pozostaje chyba życzyć smacznego.